Sådan opdateres software til Linksys 54GL Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Hent firmware opdateringen fra Linksys hjemmeside (se Ressourcer). For at finde det, klik musen over 'Support' og klik på 'Linksys' for at indlæse Linksys support side. Skriv 'WRT54GL' i søgefeltet og tryk 'Enter'. Klik på 'Downloads'. Vælg den firmware version, der aktuelt er på routeren, og download filen til dit skrivebord.

2.

Tilslut din Linksys 54GL til din computer. For at gøre det skal du sætte et Ethernet-kabel i WAN-port 1 og derefter tilslutte den anden ende af kablet til Ethernet-porten på din computer.

3.

Skriv standard IP-adressen til routeren i Internet Explorer. Adressen er 192.168.0.1. Indtast 'admin' som brugernavn og adgangskode adgang til routerindstillingerne.

4.

Klik på 'Administration' hyperlink for at indlæse underlinkene. Klik på 'Firmware Upgrade' for at få adgang til opgraderingssiden.

5.

Klik på 'Gennemse' og naviger til den fil, du downloadede fra Linksys hjemmeside. Klik på 'Opgrader' for at fuldføre installationen. Tag ikke stikket ud eller stop opgraderingen. Ellers kan der opstå permanent skade.

6.

Afbryd routeren fra Ethernet-kablet og luk webbrowseren.

Linksys WRT54GL er en populær router på grund af sin enkle drift, herunder integration i netværket. Det er en grundlæggende router designet til nybegyndere til ekspert brugere. Selvom routeren er nem at bruge, er det almindeligt for Linksys at opdatere firmwareindstillingerne for at forbedre sikkerhed og funktionalitet. Når ny firmware frigives, anbefales det at installere det.