Sådan opgraderer jeg min Linksys-software

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem modelnummeret på din Linksys-router ved at tjekke klistermærket nederst på enheden.

2.

Gå til Linksys .com og klik på 'Support' øverst på siden. Find 'Linksys Support' på højre side af siden ved at rulle ned, og klik derefter på knappen 'Få support' under den.

3.

Skriv modelnummeret i tekstboks hvor det står 'Indtast model eller søgeord', og tryk derefter på 'Enter'.

4.

Klik på fanen 'Downloads' og vælg din enheds versionsnummer , som også kan findes på klistermærket nederst på din enhed.

5.

Klik på linket 'Download' under 'Software' eller 'Firmware' i venstre side af Downloads-sektionen. Dette vil hente en zip-fil, der indeholder opdateringerne.

6.

Pak filen ud ved at højreklikke på den og vælge 'Uddrag alle ... 'Fortsæt med at klikke på efterfølgende' Næste 'knapper og klik derefter på' Afslut '. Find filen ved navn' Readme.txt 'og åbn den ved at dobbeltklikke på den. Inside er vejledning i, hvordan du opdaterer softwaren til din specifikke type router . Dette kræver normalt at logge ind på din router, finde den fil, du lige har downloadet, og derefter klikke på en 'Start' -knap. Dette overfører indholdet og anvender dem på routeren. Efter det er din opdatering gennemført.

Tips og advarsler

  • Firmware er et andet navn til den interne software til din Linksys-router.
  • li> Sluk ikke strømmen til din computer eller routeren under opdateringsprocessen. Opdatering af den interne software til komponenterne i dit computersystem er meget vigtigt. Din computer og dens komponenter vil fungere mere effektivt med up-to-date intern software. Mange Linksys-produkter, herunder routere, bruger intern software. Vedligeholdelse af Linksys-softwaren er afgørende, så routeren fortsætter med at fungere ordentligt med dit computersystem og med andre netværkskomponenter, som den er forbundet med.