Sådan opretter du en NETGEAR 834B som en trådløs repeater

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til en nummereret Ethernet-port på den 834B-router, du vil bruge som en trådløs basestation.

2.

Åbn et browservindu og indtast '192.168.1.1' i adresselinjen for at få adgang til loginskærmen til Netgear routerens konfigurationsside.

3.

Indtast administratoren ' s brugernavn og adgangskode. Standard brugernavn er 'admin' og adgangskoden er 'password'. Som standard kontrollerer routeren og installerer firmwareopgraderinger, når du logger ind.

4.

Klik på 'Trådløse indstillinger' under afsnittet 'Opsætning'. Skriv ned det trådløse netværksnavn, kanal og hvilken sikkerhedsindstilling det trådløse netværk bruger. Hvis kanalen er indstillet til 'auto' -pick en bestemt kanal; det skal ikke være noget som.

5.

Klik på 'Trådløs gentagelsesfunktion' under 'Avanceret' i panelet til venstre i vinduet.

6.

Skriv routerenes trådløse MAC-adresse, der vises øverst i vinduet, og kontroller afkrydsningsfeltet 'Brug routere som DHCP-server'. Klik på 'Anvend'.

7.

Klik på 'LAN IP Setup' under 'Advanced'. Skriv ned 'IP-adresse', 'IP-subnetmaske', 'Start IP-adresse' og 'Afslut IP-adresse.'

8.

Luk browseren, afbryd Ethernet kabel fra basestationsrouteren, og tilslut den til den router, du vil bruge som trådløs repeater. Log ind på routeren ved hjælp af processen beskrevet i trin 2 og 3.

9.

Gå til 'LAN IP Setup' under avanceret, marker afkrydsningsfeltet 'Use Router as DHCP Server' , og indtast IP-adressen, IP-subnetmasken og start- og slutningen af ​​IP-adresser, du tidligere skrev ned. Klik på 'Anvend'.

Gå til siden 'Trådløse indstillinger' på routeren og indtast den trådløse basisstationens netværksnavn, kanal- og sikkerhedsindstillinger, du skrev ned Klik på 'Anvend'.

Gå til 'Trådløs gentagelsesfunktion' under 'Avanceret', og skriv routerenes trådløse MAC-adresse.

p> 12.

Marker afkrydsningsfeltet 'Aktiver trådløs genopkaldsfunktion', indtast basisstationens IP-adresse i feltet 'Repeater IP Address' og basestationens MAC-adresse i 'Base' Station MAC Address 'boksen. Klik på 'Anvend.'

13.

Luk browservinduet, tag Ethernet-kablet ud af 834B-routeren, som du lige har konfigureret til at fungere som en trådløs repeater, og sæt den i igen router du bruger som en trådløs basestation.

14.

Åbn en browser, log ind på basestationsrouteren og gå til 'Trådløs gentagelsesfunktion' igen. < /p>

15.

Klik på den trådløse radiostation 'Wireless Base Station' og indtast MAC-adressen til den trådløse repeaterrouter, du tidligere skrev ned. Klik på 'Anvend'.

Tips og advarsler

  • Du kan bruge Netgear 834B som en trådløs repeater til andre modeller og mærker af trådløs router, men det er den mest pålidelige vej at bruge 2 identiske routere.
  • Se Ressourcer for en detaljeret online manual til Netgear 834B trådløs router.
  • Hvis du har brug for dit trådløse netværk til at dække et større område end en trådløs router kan tjene, skal du konfigurere en Netgear RangeMax WNR834B trådløs router for at fungere som en 'trådløs repeater'. Ved hjælp af en trådløs repeater kan du øge modtagelsen på områder med ellers dårlig dækning, mens du holder computere på samme netværk. En router fungerer som en 'basestation', mens den anden fungerer som en trådløs repeater, der passerer informationer, der sendes af basestationen til computere, der er forbundet med den. Begge routere skal være korrekt konfigureret til at bruge en af ​​dem som en trådløs repeater. For de bedste resultater skal du bruge to Netgear 834B trådløse routere.