Sådan opsættes Linksys-routeren til fjernadgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og derefter 'Kør' på den computer, du vil bruge til fjernovervågning. Skriv 'ipconfig' i 'Run' boksen og tryk 'Enter.' Optag nummeret ved siden af ​​'Fysisk adresse'. Dette er MAC-adressen til din computer. Hvis du planlægger at bruge mere end en computer til at få adgang til routeren, skal du udføre denne proces på hver computer.

2.

Indstil routerns indstillinger på computeren ved at indtaste IP-adressen ' 192.168.0.1 'til en webbrowser. Indtast loginoplysningerne. Standard brugernavn og adgangskode er 'admin'. Hvis administratoren ikke fungerer, skal du besøge Router Passwords-webstedet for at få en komplet liste over router-loginoplysninger (se Resources).

3.

Klik på 'Adgangsbegrænsninger' for at indlæse indstillingerne for fjernadgang.

4.

Klik på knappen 'Aktivér' ved siden af ​​'Status'. Dette gør det muligt for fjernadgangstjenesten.

5.

Klik på 'Rediger lister over pc'er' og indtast MAC-adressen på din / de computere, der starter med MAC 01. Klik på ' Gem indstillinger 'for at gå tilbage til hovedruterens indstillingsside.

6.

Klik på radioknappen ved siden af' Tillad. ' Dette gør det muligt for den eller de computere, du har angivet som godkendt i bestemte tidsrammer.

7.

Sæt en afkrydsning ved siden af ​​boksene for hver dag, du vil tillade fjernadgang. Hvis du vil have adgang syv dage om ugen, skal du vælge 'Everyday.'

8.

Sæt en check ud for '24 timer' for at tillade adgang til enhver tid på dagen. Hvis du vil begrænse tidsrammen, skal du klikke på knappen ved siden af ​​'Fra' og indtaste i tidsrammen.

9.

Klik på 'Gem indstillinger' for at opdatere router.

En Linksys trådløse router giver dig mulighed for at forbinde mange computere til dit netværk ved hjælp af Wi-Fi. For en netværksadministrator betyder det mindre 'tethering' computere via Ethernet-kabler og mere opsætning af trådløse forbindelser. Det betyder også mindre kendskab til, hvor meget trafik der bliver sendt via din båndbredde. At tænde og oprette Linksys fjernadgang forbedrer en netværksadministrators evne til at se, hvordan trafikken på det trådløse netværk påvirker båndbredden.