Sådan opsættes PPP til Macbook

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Oprettelse af forbindelsen

1.

Slut telefonlinjen til Macbooks modem. Sørg for, at du har tilsluttet telefonlinjen til modemet, og ikke Macbook ' s Ethernet-port, der ser meget ud.

2.

Vælg 'Systemindstillinger' fra Apple-ikonet i øverste venstre hjørne af menulinjen øverst i Macbook

Vælg menuen 'Internet og trådløs' og vælg ikonet 'Netværk'.

4.

Vælg dit modem fra listen over tilgængelige netværksforbindelsestyper på venstre side af netværksskærmen.

5.

Indtast dine loginoplysninger samt eventuelle modemindstillinger, der kan være påkrævet.

Tips og advarsler

  • Hvis du stadig har svært ved at oprette forbindelse til internettet via dit Macbooks modem, skal du kontrollere din telefonlinje til sørg for, at der er en ringetone. Kontakt din lokale telefonselskab for at få vejledning om, hvordan du deaktiverer opkaldsventer på telefonlinjen, som modemet bruger.
  • Kontroller altid, at din Macbook har et modem, før du forsøger at konfigurere PPP. Ethernet-porte er let forvirrede for modemer, da de ser meget ens ud.
  • Mens de fleste computere bruger højhastighedsforbindelser til internettet, er der visse tidspunkter, hvor det kan være nødvendigt at bruge en punkt-til-punkt-protokolforbindelse (PPP). PPP-forbindelser er mere almindeligt kendt som opkaldsforbindelser og var normen for computere indtil for nylig. Macbook-brugere kan hurtigt oprette PPP-forbindelser ved hjælp af software, der er forudindlæst på deres computere.