Sådan opsættes en D-Link Wireless Adapter

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sluk computeren, tag netledningen ud af kabel og åbne sagen, hvis du bruger en adapter, der skal internt installeret. Spring dette trin over, hvis du bruger en USB-adapter.

2.

Find en åben PCI slot. Fjern skruen, der holder metalpladen på bagsiden af ​​computeren. Læg hakket på PCI-sporet med spalten i kortets flige og sæt stikket ind i spalten. Skru adapteren på plads med skruen, du har fjernet fra metalpladen. Hvis du bruger en USB-adapter , blot tilslutte adapteren i en tom USB-slot.

3.

Tænd computeren efter installation af D-Link trådløs adapter og logge ind på din brugerkonto. Computeren skal automatisk registrere og installere adapteren. Hvis det gør ikke 't, kan det være nødvendigt at downloade og installere driversoftware (se link i indtægter).

4.

Klik på ikonet trådløs modtagelse på proceslinjen i Windows i den nederst til højre på skærmen.

5.

Vælg dit trådløse trådløse netværk fra listen, og indtast adgangskoden, når du bliver spurgt.

Installation af et trådløst netværkskort kan være en skræmmende opgave, især hvis du har en, der skal installeres internt. Heldigvis er det en ganske simpel proces.D-Link er en computerhardwareproducent, der fremstiller en række forskellige trådløse adaptere, i USB og interne PCI-formularer. Installation af en USB-adapter tager kun et minut eller to. Installation af en intern PCI trådløs adapteren kan tage op til en halv time.