Sådan placerer du en Wi-Fi-antenne

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fastgør antennen sikkert til Wi-Fi-router. De fleste antenner sættes på routeren, hvis de ikke allerede er permanent fastgjort til routeren. Overtræk ikke antennen. Sørg for, at antennen står lodret opad.

2.

Placer routeren og antennen centralt væk fra elektroniske genstande som mikrobølger, fjernsyn eller radioer. Elektroniske enheder kan forårsage alvorlig forstyrrelse af Wi-Fi-signaler.

3.

>

Forhøj router og antenne over jorden. Jo højere du placerer routeren og antennen, desto højere er kvaliteten af ​​Wi-Fi-signalet.

Tips og advarsler < / h4>

  • Genstart af din trådløse router efter at have flyttet den, og antennen kan rydde op for mange små signalproblemer.
  • Et Wi-Fi-netværk er et lokalt trådløst netværk, der er forbundet til internettet. Wi-Fi fungerer ved hjælp af en trådløs router og antenne. Den trådløse router udsender et signal forstærket af antennen, at enheder som computere kan hente og oprette forbindelse til. Tilsluttede enheder får internetadgang via routeren. For at forbedre kvaliteten af ​​Wi-Fi-signalet, skal du placere den trådløse antenne og routeren korrekt, undgå at forårsage interferens og sikre, at antennen er tilsluttet korrekt.