Sådan sættes en Westell 6100 til Bridge Mode

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser. I browserens adresselinje skal du indtaste modemets IP-adresse og trykke på 'Enter'. Standard IP-adressen til dit Westell-modem er '192.168.1.1.'

2.

Indtast 'admin' for brugernavnet og 'adgangskoden' for adgangskoden. Disse værdier er standardindstillingerne for routerns administrator.

3.

Klik på 'Konfiguration', og klik derefter på 'Privat LAN-forbindelse.' Dette åbner et vindue med din nuværende Westell indstillinger.

Fjern markeringen ud for feltet, der er mærket 'Private LAN DHCP Server Enable.' Klik på 'Save' for at anvende brokonfigurationsændringer til modemet.

/p>

5.

Klik på menupunktet 'Konfiguration' igen og vælg 'VC Konfiguration.' Vælg 'Aktiver' fra den første 'Bridge' linjepost og klik derefter på knappen 'Rediger' . I vinduet 'VC 1 Configurations' skal du vælge 'Bridge' i rullemenuen, der er mærket 'Mode'. Klik på 'Set VC' for at gemme dine ændringer.

En Westell 6100 er et modemmodel (DSL), der bruges til at levere bredbåndsadgang til dit hjem eller kontor. En 'bro' er en netværksenhed, der forbinder to dele af dit netværk. Som standard er Westell-modemet programmeret som en router. Du skal slukke routerns indstillinger på modemet for at gøre det til en bro, hvilket er nyttigt, hvis du allerede har en router på dit netværk.