Hvordan fremskynde mit internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til din tjenesteudbyder og få dem til at bekræfte din forbindelseshastighed. Nogle gange er internetforbindelser langsomme, fordi udbyderen, ikke dig, har noget forkert. De kan ikke reparere det, medmindre de ved problemet. Du kan foretage de nødvendige justeringer på din ende, når du ved, at problemet ikke er fra din kilde.

2.

Tøm din browser cache (se under 'File' eller 'Tools'). Din cache er hukommelse, der holder styr på data for hjemmesider, som du har for nylig set. Cachen eliminerer behovet for din computer til at trække oplysninger fra hjemmesiden igen, og derfor får webstedet load hurtigere næste gang du besøger det. Hvis du ' Jeg har surfet ofte, der er muligvis ikke nok cache-plads til din computer til at gemme data.

3.

Tænd for din router, bu sluk den og træk den straks ud. Af og til, på grund af generel slitage, dårlig konstruktion eller signalinterferens, vil routeren producere et inkonsekvent signal. Resultatet er, at du kan få langsomme forbindelseshastigheder uforudsigeligt. Power cycling giver routeren en chance for at genskabe forbindelsen med et bedre signal.

4.

Installer et program - f.eks. Flash Block, et plugin til Firefox - der blokerer lyd , video og reklamer på hjemmesider. Lyd og video optager meget båndbredde og får din computer til at indlæse sider langsommere. Flash Block fanger mange flash-baserede annoncer. Du vil stadig have mulighed for at se, hvad der er blokeret ved at klikke på Flash-objektet.

5.

Gash routeren. Throttling routeren refererer til konfiguration af routeren for at tillade specifikke dataoverførselshastigheder for specifikke routerporte. Dette kan forbedre båndbredden, hvis en anden på dit netværk bruger det alt for meget. For at smøre en router skal du sørge for, at din router er forbundet til din computer via et Ethernet-kabel og derefter logge ind på routeren ved at indtaste IP-adressen i browserens weblinje. Derefter ændres gashandlingsindstillingerne og angiver de porte, du vil styre på afsnittet Kvalitet af service (QOS) på routerens webside. Hvis disse indstillinger ikke er tilgængelige på routerens webside, kan du indstille gasspecifikationer ved hjælp af et program som f.eks. Bandwidth Throttle Software eller Bandwidth Manager.

6.

Installer en firewall eller justere dine nuværende firewallindstillinger. Firewall-indstillinger påvirker, hvilke programmer der stjæler din båndbredde og frigør båndbredde til programmer, som du virkelig har brug for. Se Ressourcer for komplette instruktioner om, hvordan du ændrer firewallindstillinger i Windows 7.

7.

Gå ind i præferencerne - normalt under menuerne 'Filer', 'Rediger' eller 'Værktøjer' - i dine torrentapplikationer; disse er softwareprogrammer som Utorrent, som du bruger til at downloade torrentfiler fra hjemmesider. Kig efter indstillinger for dataoverførselshastighed for at se, om dataoverførselshastigheden er indstillet lavere end den maksimale downloadhastighed, som dit netværk kan håndtere. Indstil den mindste tilladte sats højere, hvis satsen er sat lavt som standard.

8.

Tweak indstillingerne for TCP / IP-protokollen. TCP-protokoller er ansvarlige for at kontrollere fejl i data modtaget via netværket. IP-protokollindstillinger kontrollerer, om du har en gyldig IP-adresse på netværket. Så hvis TCP / IP-indstillingerne er forkerte, kan du muligvis modtage ekstremt begrænset eller ingen tilslutningsmuligheder. Se Ressourcer for instruktioner om ændring af TCP / IP-indstillinger i Windows 7.

9.

Test hardwareen på dit netværk for at se, om et bestemt hardwarehardt er ved at oprette en dataflaskehals. Gør dette ved at tilslutte den mistænkte hardware til hardware, der vides at fungere korrekt og overvåge funktionaliteten på prøve-og-fejlbasis. Routeren er en af ​​de mest almindelige hardware stykker for at forårsage en flaskehals, men netværkskort kan også begrænse båndbredden. Udskift hardware, der er blevet uforenelig med dit hurtigere udstyr.

10.

Genkonfigurer dit netværk, så der er færre enheder mellem dit internetadgangspunkt og din computer. For eksempel fjerne din router ved at tilslutte direkte til dit modem. Brug ikke nav, hvis du kan undgå det.

Internettet giver adgang til store mængder data, underholdning og sociale netværk. Det tillader folk at udføre opgaver og kommunikere uanset afstand. Desværre kan internetforbindelser være unødigt langsom. Dette problem stopper ikke nødvendigvis dig fra at færdiggøre det, du vil gøre online, men det berøver dig tid. Du behøver ikke at være en teknologisk guru for at fremskynde din internet service. Nogle enkle ændringer af dit netværk og din computer bør hjælpe.