Hvordan henter jeg film hurtigt?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontakt din internetudbyder for at lære, hvad der er din båndbreddebegrænsning. Båndbredde er hvor mange kilobytes du kan downloade per sekund.

2.

Opgrader din internetforbindelse, hvis en højere båndbreddepakke er tilgængelig. Jo flere kilobytes du kan downloade per sekund, jo hurtigere vil din film downloades.

3.

Åbn mappen 'Tilbehør' fra menuen 'Start'.

p> 4.

Åbn mappen 'Systemværktøjer'. Mange værktøjer til optimering af din computer findes her, herunder værktøjet Defragmentering.

5.

Klik på 'Diskudbryder' for at åbne computerens defragmenteringsværktøj. Fjernelse af spildt plads På din harddisk kan du øge den hastighed, hvormed data er skrevet på din harddisk.

6.

Klik på 'Defragment Disc' for at defragmentere den valgte harddisk. Denne proces kan tage 30 minutter til en time afhængigt af hvor meget hukommelse din computer har.

7.

Hør dit downloadprogram, uanset om det er Netflix eller en anden filmnedlastingstjeneste, for en måde for at optimere din download rate. Somme tider vil programmerne bruge en bestemt port, der som standard er blokeret på routere, som kan sænke downloadhastigheden.

8.

Hent et download manager program som kan øge din download rate.Disse programmer prioriterer downloads og tillader din computer at downloade dem med den mest effektive sats muligt.

Tips og advarsler

  • Kun kør en download på en ti mig. Flere downloads stjæler båndbredde fra hinanden.
  • Langsom internethastighed kan være frustrerende selv for dem med stor tålmodighed, så optimering af din internethastighed skal altid være en topprioritet for dem der hader at vente på deres videoer til at downloade. Da film typisk er i større og ukomprimerede formater, kan deres store filstørrelser tage lang tid at downloade. Men at øge downloadhastigheden er en ret simpel proces.