Instruktioner til Linksys Range Extender

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Placer Linksys rækkevidderen i det område, hvor du skal øge din dækning. De fleste routere tilbyder et konsekvent signal inden for 30 fod i alle retninger, herunder over og under routeren. For at tillade overlappende dækning skal du placere rækkevidden inden for 60 fod af hovedrouteren. Når du placerer din serieforlænger, skal du tage højde for elektricitet. Forlængeren tilsluttes en stikkontakt.

2.

Mål afstanden mellem hovedrouter og afstandsforlænger med målebånd. Køb et Cat5 Ethernet-kabel tilstrækkeligt lang tid til at oprette forbindelse mellem de to udstyr.

3.

Kør Cat5-kablet gennem dit hjem for at matche den målte måling, du har gennemført. Sørg for, at kablet ikke krydser gulvet, hvor folk kan rejse over det.

4.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til LAN (Local Area Network) port nummer 1. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til WAN-porten (Wide Area Network) på afstandsforlængeren.

5.

Slut afstandsforlængeren til en strømkilde og vent 'Internet' lyset lyse op på forsiden. Dette indikerer, at forlængeren genbruger signalet fra hovedrouteren.

En Linksys serieforlænger er designet til at fordoble størrelsen af ​​et trådløst netværk. Når den tilsluttes til den primære trådløse router, afspejler den signalet, der sendes fra hovedrouteren, og sender det ud i form af yderligere Wi-Fi-dækning (Wireless Fidelity). Dette er det signal, som dine bærbare computere og mobiltelefoner bruger til at oprette forbindelse til internettet. Opsætning af din Linksys serieforlænger kræver en grundlæggende forbindelse til netværket.