Omvendt Proxy Forklaret

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Funktioner

En proxy kan fungere som en gateway mellem et privat netværk og internettet. Det sender trafik og venter på svaret. Der er oprettet netværk til at tjene offentligheden, og en gateway, der bevogter et af disse netværk, vedrører hovedsagelig modtagelse af anmodninger frem for at sende dem ud. Det gør omvendt af videresendelse, og det kaldes derfor en omvendt proxy.

Funktion

Et websted tiltrækker mange besøgende, og det har brug for en gruppe af servere til at klare efterspørgslen. Dens adressekort til et knudepunkt på internettet. Løsningen er at have en klynge af servere med en omvendt proxy foran, der distribuerer anmodningerne. Organisationen har en IP-adresse kortlagt til omvendt proxy, som leder trafik til den næste tilgængelige server.

Andre funktioner

Den omvendte proxy kan også fungere som en caching-server. Det kan modtage en anmodning om en side og derefter en anden anmodning om den samme side fra en anden klient. Den omvendte proxy kan indstilles til at gemme de sider, den passer ud, så næste gang den modtager en anmodning om den side, behøver den ikke at genere serveren. Den sender den ønskede side tilbage fra sin hukommelse. Udtrykket 'proxy' dækker en række netværksenheder. Funktionen af ​​en proxy er at udføre en opgave på vegne af en anden enhed. Generelt er proxyer gateways, acceptere trafik og passerer det igennem til en anden server, i det væsentlige, videresende trafikken. En omvendt proxy er det modsatte.