Sådan diagnostiseres en DSL-forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller LED-indikatorerne, der blinker på forsiden af ​​DSL-modemet. Kontroller 'Internet / Online' LED'en og sørg for, at den blinker grønt eller solid grøn. Hvis denne LED ikke blinker, modtager modemet ikke et telefonsignal, eller tjenesten er slukket. Fjern linjen og kontroller den for at sikre dig, at du får et signal.

2.

Kontroller, om filtre er forbundet til telefonlinjerne, der er rundt i huset Disse filtre adskiller telefonlinjen fra DSL-linjen, så linjerne ikke krydser og forstyrrer internetforbindelsen eller telefonforbindelsen. DSL'en leveres normalt med et par telefonfiltre. Disse telefonfiltre kan købes hos mange elektronikforretninger eller leveres gratis hos din internetudbyder.

3.

Kontroller, om modemet er tilsluttet en trådløs router. Hvis modemet er sluttet til routeren, skal du prøve at afbryde forbindelsen router og tilslut modemmet direkte til en computer. Hvis modemet også er en trådløs trådløs router med flere porte, skal du slutte computeren til en anden port på den samme router.

4.

Nulstil routeren, hvis de foregående trin ikke løser problemet. Følg de oprindelige installationsanvisninger, der blev givet til dig, da du først installerede routeren. Udfør enhver fyr mware opdateringer, der kan være nødvendige en gang online, og brug de diske, der fulgte med modemet.

Tips og advarsler

  • Gem alle loginoplysninger og Trådløs sikkerhedsinformation er praktisk, hvis du har brug for den senere.
  • High-speed internetforbindelser har øget internethastigheden af ​​boliglinjer enormt, hvilket gør computeren hurtig og ekstremt enkel. Men med den ekstra kompleksitet af højhastigheds-internet kommer brugen af ​​DSL modemer, som nogle gange kræver fejlfinding for at løse forbindelsesproblemer. Når en bruger anmoder om teknisk support, bliver han eller hun ofte instrueret til strømcyklus eller reset modemet. Power cycling dækker imidlertid ikke alle aspekter af forbindelsesdiagnostik og reparation. Du kan strømline processen med nogle enkle trin og hurtigt komme tilbage online.