Sådan hoster du en TeamSpeak Server

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download TeamSpeak-serverprogrammet fra TeamSpeak-webstedet (se Referencer). Vælg den rigtige applikation til dit operativsystem. For øjeblikket understøtter TeamSpeak-servere Windows og Linux-operativsystemerne.

2.

Kør serverprogrammet. Hvis du bare kører serverprogrammet, oprettes en gratis virtuel server på din maskine, der fungerer så længe programmet kører. Optag de data, der vises i serverprogrammets vindue med titlen 'Administrator', vigtigste brugerens brugernavn, adgangskode og IP-adresse.

3.

Åbn TeamSpeak program, mens serverprogrammet stadig er i brug. Tryk på knappen 'Connections' øverst i TeamSpeak-vinduet og klik på 'Connect.' Indtast den tidligere indspillede IP-adresse i IP-feltet, indtast serverens brugernavn og adgangskode, og klik på 'Connect'. Du er nu forbundet som administrator til din hostede TeamSpeak-server.

Tips og advarsler

  • Din TeamSpeak server er hostet så længe serverprogrammet kører .
  • TeamSpeak er et VoIP-program (voice over internet protocol), der forbinder brugerne direkte via servere og giver dem mulighed for at kommunikere mundtligt online. TeamSpeak servere er hostet på computere via TeamSpeak server applikationen. Enhver computer, der korrekt kører serverprogrammet, er vært for en virtuel server, som andre brugere kan oprette forbindelse til. Opsætning og tilslutning til serveren sker ved hjælp af serverprogrammet sammen med det primære TeamSpeak-program.