Sådan låser du et Qwest Wireless Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser og navigere til http: //192.16 8.0.1 ved at skrive det i adresselinjen. Hvis det ikke virker, skal du navigere til http://192.168.1.1.

2.

Klik på 'Trådløs opsætning' og naviger til 'WPA' eller 'WPA2' venstre side af menuen. Vælg 'WEP', hvis du vælger at bruge WEP-kryptering.

3.

Klik på det trådløse netværk, som du vil foretage ændringer ved siden af ​​'SSID' identificer).

4.

Opret et kodeord ved hjælp af en kombination af bogstaver og tal. Din nøgle kan være mellem otte og 63 tegn. Skriv dit nyoprettede kodeord, da du vil bruge det senere.

5.

Få adgang til dit trådløse netværk ved at klikke på det trådløse signal i statuslinjen nederst til højre af din computerskærm. Din computer vil bede dig om at indtaste en sikkerhedsnøgle. Indtast den trådløse nøgle, du netop har oprettet.

6.

Naviger til dit yndlingswebsted for at bekræfte, at du er forbundet til internettet.

Din trådløse internetforbindelse samt dine personlige oplysninger og identitet er åbne for hackere, hvis du ikke låser dit trådløse netværk korrekt. Du kan ikke låse det fysiske modem, men du kan låse netværkssignalet, der kan nås af personer inden for dit trådløse område. Du kan bruge enten WEP-indstillinger (wired equivalent privacy) eller Wi-Fi protected access (WPA) -indstillinger. WPA er den mest effektive måde at sikre dit trådløse netværk på. WPA-indstillinger har 500 billioner mulige sikkerhedskombinationer i modsætning til de 16,7 millioner mulige kombinationer, der bruger WEP.