Sådan opretter du FTP Microsoft 2003 Server med fjernadgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen og vælg 'Alle programmer.' Klik på 'Tilbehør', og klik derefter på 'Eksternt skrivebord.' Dette åbner dialogboksen Eksternt skrivebord. Indtast dit Windows 2003-servernavn i feltet 'Opret forbindelse til' og klik på 'Opret forbindelse'. Indtast dit brugernavn og adgangskode i login-feltet og tryk på 'Enter'. Dette åbner et terminalvindue på din lokale computer til Windows 2003-serveren.

2.

Klik på Windows 2003-skrivebordets 'Start' -knap og vælg 'Kontrolpanel.' Dobbelt Klik på 'Tilføj eller fjern programmer' i kontrolpanelet. Et vindue åbnes. Klik i dette vindue på 'Tilføj / fjern Windows-komponenter' for at få vist en liste over Windows-specifikke komponenter.

3.

Marker afkrydsningsfeltet 'Internet Information Services (IIS).' Klik på knappen 'Detaljer'. Der vises en liste over yderligere IIS-komponenter. Marker afkrydsningsfeltet 'File Transfer Protocol (FTP)' og klik på OK . 'Klik på' Næste '. Windows installerer og konfigurerer FTP-tjenesten på Windows 2003-computeren.

4.

Klik på knappen' Start 'på Windows 2003 igen. 'og klik derefter på' Internet Information Services Manager. 'Dette åbner din hovedkonfigurationskonsol. Højreklik på dit servernavn og vælg' Ny 'og derefter' FTP Site. 'Dette åbner en FTP-oprettelsesguide.

5 .

Indtast en beskrivelse for dit websted og klik på 'Næste'. Indtast IP-adressen for FTP-webstedet. Guiden placerer standard IP-adressen til din server i tekstboksen og den korrekte FTP-port. Du kan også forlade disse standardindstillinger og klikke på 'Næste'. Vælg en harddiskmappe for FTP-webstedet og klik på 'Næste'. Klik på 'Udfør' for at fuldføre konfigurationen og oprettelsen af ​​FTP-webstedet.

Fjernadgang til skrivebordet giver dig mulighed for fjernbetjening af din Windows 2003-maskine og opsætning af konfigurationer som FTP-serveradgang. Remote Desktop kører på en hvilken som helst Windows-computer, og FTP-tjenester er inkluderet i Windows 2003-serverens operativsystem. Tilføj og konfigurer FTP-tjenesten ved hjælp af Remote Desktop på din lokale Windows-computer. Dette gør det nemt at tilføje komponenter til dine Windows-servere.