Sådan opsættes SMTP Windows Server 2000

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på knappen 'Start' i Windows 2000 og vælg 'Indstillinger'. Klik på 'Kontrolpanel'. Dobbeltklik på 'Tilføj eller fjern programmer' for at åbne et nyt vindue. Klik på 'Tilføj / fjern Windows-komponenter' for at se Windows-komponenter.

2.

Klik på ikonet 'Programmer Server' og klik derefter på 'Detaljer'. Dette viser et nyt vindue med en liste over komponenter til din server. Klik på 'Internet Information Services (IIS)' og klik derefter på 'Detaljer'.

3.

Marker feltet 'SMTP Service' og klik på 'OK'. Klik på knappen 'Næste'. Windows installerer SMTP-tjenesten på din computer.

4.

Klik på 'Udfør' for at lukke dialogboksen Indstillinger. Standardplaceringen for at holde og overføre SMTP-e-mail er 'C: \ Inetpub \ Mailroot.'

Simpel mailoverførselsprotokol (SMTP) er en mailleveringsmetode, der bruges til at overføre e-mail-meddelelser fra den ene server til den næste, indtil e-mail-meddelelsen når den ønskede destination. Du kan opsætte SMTP på din Windows-server for at lette e-mail-beskeder på dit lokale Windows-netværk. Dette er gavnligt, hvis du har email hosting på dit interne netværk. SMTP er en del af Internet Information Services, som er en web hosting komponent inkluderet i Windows 2000.