Sådan tilslutter du en trådløs G notebook adapter til et nyt trådløst netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på ikonet for trådløs netværksmodtagelse på proceslinjen i Windows nederst til højre på skærmen. Dette giver en liste over de trådløse netværk, som din bærbare computer kan opdage.

2.

Klik på det nye trådløse netværk, du ønsker at deltage i. Nogle modeller af trådløs router opretter trådløse netværk, der er usynlige for denne type detektion. Hvis dit trådløse netværk ikke vises, skal du klikke på 'Åbn netværk og delingscenter', vælg 'Konfigurer en ny forbindelse eller et netværk' og dobbeltklik på 'Tilslut manuelt til et trådløst netværk.' Standardnetværksnavnet og sikkerhedsoplysningerne til dit netværk skal medtages i din routerens manual.

3.

Indtast en adgangskode, hvis det er nødvendigt. De fleste trådløse routere har ikke deres standard netværk password beskyttet; hvis det er, skal adgangskoden være angivet i ejerens manual, der fulgte med routeren.

Trådløse netværk er bagudkompatible med trådløse G-style netværkskort, så din notesbog skal være i stand til at oprette forbindelse til ethvert trådløst netværk, du kan finde. Tilslutning af en trådløs G-adapter til et trådløst netværk sker på samme måde som tilslutning til et andet trådløst netværk med andre adaptere. Hvis du lige har oprettet et nyt trådløst netværk, bruger det sandsynligvis stadig sin standardkonfiguration.