Mobile Broadband Strategies

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Mobilt bredbånd er evnen til at få adgang til internettet med en helt mobil enhed, der vil få adgang til lokal internet, hvor firmaets netværk når. Selv om det er praktisk for mange mennesker, skal du tage højde for mange problemer, når du beslutter dig for at bruge mobilt bredbånd , men du kan implementere adskillige strategier for din adgang.

3G eller 4G

Når du vælger dit mobilt bredbånd, vil du høre udtrykkene '3G' og '4G' kastet meget rundt. 'G' står for generation, og den fjerde generation er den nyeste og mest tilgængelige form, der forgrener sig i tredje generationens teknologi. 4G mobilt bredbånd dækker et større område, og det er lettere at få adgang til, men det koster også mere at få en 4G forbindelse og 4G service. 3G dækker ikke så meget område, men det er billigere. Derudover er 4G muligvis ikke tilgængelig hos alle mobilt bredbåndsudbydere.

Provider

En anden del af din strategi, du skal overveje, er dit mobilt bredbånd udbyder. Nogle udbydere, som Cricket Wireless, er nyere på markedet og er heller ikke testet af offentligheden. Andre udbydere, som Verizon Wireless, beskæftiger sig mere i mobiltelefoner end i internettet. Det er vigtigt, at du har tillid til din udbyder, og at du får en ide om, hvad dens track record er, før du accepterer at betale for sin service. Sørg for, at du ved præcis, hvad virksomheden lovende dig, og at du stoler på tilbuddet.

Kontrakt

Det er vigtigt, at du finder ud af, hvordan du vil betale for din service som en del af din mobil bredbåndsstrategi Nogle virksomheder, som Cricket Wireless og Clear Wireless, giver dig mulighed for at få en pay-as-you-go-plan, hvor du kan bruge dit mobile internet, som du har brug for uden kontrakter eller forpligtelser. Andre virksomheder kan tilbyde lavere priser , eller lavere indledende satser, hvis du underskriver en kontrakt for et år eller mere. Det spørgsmål, du skal spørge her er, hvor længe har du brug for dit internet, og er du sikker nok til at forpligte sig til en kontrakt?