PC Inventory Programmer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Hvis du har brug for at holde styr på alle de programmer, der er installeret på et netværk eller endda på en pc, kan pc-lagerværktøjer hjælpe dig med denne proces. Disse programmer kan også overvåge ændringer af hardware systemer og software licenser. De fleste af disse programmer kræver et gebyr at bruge, men de kommer ofte med shareware-versioner (gratis prøveoverførsler).

Total Network Inventory 1.6.8

Virksomheder med netværkscomputere eller it-administratorer er målgruppen for dette system . Det kan bruges til at oplagre alle data på netværks- eller fjerncomputere, og disse oplysninger kan bruges til at kontrollere software licenser, få oplysninger om processer, der aktuelt kører på systemet, og få detaljerede oplysninger om operativsystemet. Disse oplysninger er samlet i en central database, hvorfra administratorer kan udskrive rapporter om individuelle computere eller hele netværket. Softwaren skal bare installeres på hovedserveren eller computeren; det behøver ikke installeres på de netværkede computere. Prisen på Total Network Inventory indeholder alle tekniske support og software opdateringer.

Belarc Advisor

Dette er et freeware program, hvilket betyder, at det er gratis at downloade og bruge, og dette værktøj kan bruges til at opbygge en beholdning af alle hardware- og softwareprogrammer. Det kan bruges til at afgøre, om softwareprogrammer skal opdateres, herunder anti-virusprogrammer eller Microsoft-patches. Belarc Advisor genererer en rapport af oplysningerne, som derefter vises i brugerens browser. Dette program er kompatibelt med Windows 95, 98, 2000, 2003, 2008, 2008 R2, NT, XP, Vista og 7, og det kan Bruges med følgende browsere: Opera, Firefox, Internet Explorer og Safari. Personlige computerbrugere er målgruppen for dette program.

Network Inventory Advisor 3.8

Mens der er en 15-dages prøveversion af denne software , kræver det et gebyr for at bruge den fulde version. Dette program er kompatibelt med Windows Win95, 98, 2000, 2003, 2008, Vista, XP, 7 og NT4. Network Inventory Advisor scanner alle tilgængelige computere og udarbejder en rapport over al softwaren og hardware, der er forbundet til disse computere. Det kan bruges til at kontrollere software licenser og se hardwareændringer, og programmet skal kun installeres på hovedcomputeren. Dette program kan tilføjes til hoveddatamaskinens Active Directory. Network Inventory Advisor kan generere rapporter om hardwarebrug, information om antivirusprogrammer, antal brugere, der er logget ind i systemet og en samlet oversigt over netværksopgørelsen. Virksomheder og it-administratorer er publikum for dette program.