Sådan Reset Westell Modem 6100F Password

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser. Skriv '192.168.1.1' i adresselinjen og tryk på 'Enter'. Dette bringer dig til Westell modemkonsolprogrammet.

2.

Skriv 'admin' som brugernavn og indtast derefter 'password' for standardadgangskoden. Disse værdier er standardværdierne for dit Westell-modem.

3.

Klik på 'Rediger' i afsnittet 'Forbindelse'. Sektionsetiketten kan tilpasses, så den passer til din tjenesteudbyder. Hvis du f.eks. Har Verizon-tjeneste, er afsnittet mærket 'VOL-forbindelse.'

4.

Indtast dit brugernavn og adgangskode til DSL- eller kabelmodem. Disse oplysninger gives, når du tilmelder dig tjenesten. Klik på 'OK' for at gemme dine ændringer.

Westell fremstiller DSL og kabelmodemer, der bruges til at forbinde hjemmenetværk til internettet. Nogle internetudbydere tilbyder DSL eller kabelmodemer til kunder, og Westell 6100F er et af de anvendte modemer. Hvis du ejer et Westell-modem, kan du nulstille adgangskoden til kontoen via konsollen. Brugernavnet og adgangskoden bruges til at oprette forbindelse til din internet service hver gang du tænder modemet.