Sådan Reset en Linksys Security Code

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indtast '192.168.0.1' i en webbrowserens adresselinje på din computer. Dette er IP-adressen til din Linksys-router. Indlæsning af IP-adressen lægger indstillingssiden.

2.

Indtast standard brugernavn og adgangskode til login-skærmen for routeren; de er begge 'admin'. Hvis dette ikke virker, skal du henvise til RouterPasswords.com (Referencer) for en komplet liste over brugernavne og adgangskoder til Linksys routere.

3.

Klik på 'Wireless' hyperlinket, og Vælg 'Trådløs sikkerhed' hyperlink.

4.

Skift adgangskoden i boksen ud for 'WPA Shared Key' og klik på feltet 'Update Settings.' < / p>

Tips og advarsler

  • Hvis du kører flere routere på dit netværk, eller du har flere stykker Linksys-udstyr som en router og et modem, En computer hjælper dig med at få adgang til routerindstillingerne. For at gøre det skal du sætte et Ethernet-kabel i en af ​​LAN-portene på routeren, og tilslut den anden ende til Ethernet-porten på computeren. Dette skaber en sikker forbindelse mellem de to stykker udstyr.
  • Det er vigtigt at ændre din Linksys sikkerhedskode rutinemæssigt for at undgå muligheden for, at en computer hacker får adgang til dit trådløse trådløse netværk. Hvis en hacker har adgang til dit netværk, kan de bruge din båndbredde til at begå svig. Hvis du ændrer din router sikkerhedsadgangskode som om du gør bankadgangskoder og e-mail-adgangskoder, reducerer du risikoen for problemer undervejs. For at få adgang til sikkerhedsadgangskoden, så du kan ændre den, skal du få adgang til routerens indstillingsside.