Sådan Stream Audio fra en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret en stærk internetforbindelse på din computer. Fordi streaming lyd udsendes kontinuerligt via internettet, kan en svag eller langsom internetforbindelse medføre afbrydelser i din lytteoplevelse.

2.

Tænd for dine højttalere eller tilslut din hovedtelefon .

3.

Gå til webstedet, der er vært for din streaming audio. Dette kan være et websted, der er vært for onlineradio, eller det kan simpelthen være et websted, der har streaming af lyd til rådighed.

4.

Klik på 'Afspil' -knappen for din streaming lyd . Mange websites, der pryder streaming audio, bruger Adobe Flash Player som deres streaming lydafspiller, men nogle kan bruge andre afspillere som RealPlayer.

5.

Download den streaming lydafspiller, der er nødvendig for at afspille din fil. I de fleste tilfælde vil hjemmesiden automatisk bede dig om at downloade den afspiller, du har brug for, og vil give dig et link til hjemmesiden.

Tips og advarsler

  • Hvis din lyd også har en tilsvarende streamingvideo, kan du have brug for en bedre internetforbindelse, end du ville have brug for til streaming af lyd alene.
  • Hvis du bruger en trådløs internetforbindelse til din streaming-lyd og oplever afbrydelser, Prøv at flytte tættere på den trådløse router for at etablere et stærkere signal til din computer.
  • Gør lidt baggrundsforskning om den afspiller, du vil downloade, før du rent faktisk downloader den til din computer. Nogle websteder kan bede dig om at downloade programmer, der kan skade din computer, så vær opmærksom på malware.
  • Streaming af medier fra internettet giver dig mulighed for at få adgang til videoer og lyd online uden at downloade indholdet. Dette sparer plads på harddisken og hukommelsen på din computer. Der er endda websteder dedikeret til streaming audio og radio, hvor du normalt kan finde et bredt udvalg af lydfiler.