Sådan får du adgang til et Telus Gateway Wireless Modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og klik derefter på linket 'Kontrolpanel'. Klik på overskriften 'Netværk og internet', og klik derefter på 'Se netværkscomputere og enheder' under afsnittet Netværks- og delingscenter.

2.

Dobbeltklik på 'Telus Internet Gateway Enhed '-ikonet under afsnittet Andre enheder. Router Management Console vil blive vist i dit standard browsers vindue.

3.

Indtast brugernavnet og adgangskoden, der blev oprettet, når du installerede modemet. Klik på 'OK' knappen for at logge ind på gatewayenhedens konfigurations- og indstillingsprogram.

Tips og advarsler

  • Standardbrugernavnet og adgangskoden for adgang til Router Management Console er administrator (brugernavn) og Telus (adgangskode). Skriv 'http://192.168.1.254' i browserens webadresselinje for hurtig adgang til konsollen.
  • Telus Wireless Gateway-modemet fungerer som en router, der giver brugeren mulighed for at dele filer og mapper på tværs af et netværk. Modemet giver brugeren mulighed for at oprette forbindelse til en trådløs internetforbindelse og oprette Gateway 's egenskaber. For at brugeren skal kunne få adgang til indstillingerne for modemet, skal brugeren gå til Gateway' s lokale webadresse og logge ind med administratorens brugernavn og adgangskode. Brugeren får derefter fjernadgang til routerens konfigurationsfunktioner.