Sådan opretter du et Qwest DSL-modem til en D-Link Broadband Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel til en af ​​de nummererede Ethernet-porte på din D-Link-router, og sæt den anden ende i en Ethernet-port på din computer.

2.

Åbn en webbrowser og indtast '192.168.0.1' i adresselinjen. Dette fører dig til login-skærmen for D-link-router.

3.

Indtast brugernavn og adgangskode til en konto med administratorens privilegier på routeren. Administratorens konto har brugernavnet 'admin' og ingen adgangskode; forlad adgangskoden feltet tomt. Hvis du ikke ved, hvad brugernavnet og adgangskoden er, så spørg den person, der opretter routeren.

4.

Klik på fanen 'Setup' øverst på siden vinduet og vælg derefter 'Netværksindstillinger' i panelet til venstre.

5.

Indtast '192.168.0.151' i 'Router IP Address' knappen 'Gem indstillinger' nær toppen af ​​vinduet. Din router kan muligvis nulstille sig selv, når du gemmer indstillingerne. Vent 30 sekunder og log tilbage til routeren, hvis den gør det.

6.

Gå tilbage til afsnittet 'Netværksindstillinger'.

7.

Indtast '155' i det første 'DHCP IP Address Range' anden boks.

Marker afkrydsningsfeltet 'Aktivér DHCP-server' i afsnittet 'DHCP-serverindstillinger' i vinduet. Klik på knappen 'Save Settings' igen.

9.

Slut et Ethernet-kabel til Ethernet-porten på Qwest DSL-modemet, og tilslut den anden ende til en nummereret Ethernet-port på D-Link Routeren. Sæt IKKE den i 'WAN' eller 'LAN' -porten.

Tips og Advarsler

  • Forskellige modeller af D-Link-router kan have lidt forskellige konfigurationssider. Gå til Resources linket og vælg din router model fra listen for en online version af dens konfigurationsside. På den måde kan du øve dig på at foretage disse ændringer uden risiko for at oprette din router forkert.
  • For at kunne bruge dit Qwest DSL-modem med en D-link bredbåndsrouter skal du oprette routeren som et adgangspunkt. For at gøre dette skal du ændre flere af routerens avancerede indstillinger via sin webbaserede konfigurationsside. Det kan lyde skræmmende, men kun få muligheder skal ændres.