Sådan opsættes en SSL-tunnel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Søg efter en proxy-katalogtjeneste (se Ressourcer). En SSL-proxy er en HTTP-proxy med tilføjet SSL. Se gennem mapperne for en HTTP-proxy med en SSL-funktion.

2.

Bemærk ned IP-adressen og portnummeret på proxyserveren. Dette vil blive angivet på katalogets websted i formatet 'u0026 lt; IP Address u0026 gt;: u0026 Port; u0026 gt ;.' Det vil se ud som '212.111.3.24:808.' IP-adressen er før tyktarmen, og portnummeret er efter det.

3.

Gå til rullemenuen Værktøjer fra menulinjen i din browser. Nederst i denne menu er en mulighed kaldet 'Valg', 'Internetindstillinger' eller 'Indstillinger'. Find skærmen 'Proxy Settings'. Dette kan være umiddelbart tilgængeligt, eller du skal muligvis gå gennem 'Forbindelser u0026 gt; LAN-indstillinger' for at finde det. Stien, der skal følges, afhænger af din browser.

4.

Indtast IP-adresse og portnummer for den valgte proxyserver. Nogle browsere tillader forskellige proxies at blive brugt til forskellige funktioner. Vælg at bruge den samme proxy for alle funktioner. Med denne opsætning sendes al trafik fra din browser til proxyen over en SSL-forbindelse. Proxyen vil rute trafikken til den webadresse, du indtaster i adressefeltet i din browser.

'Tunneling' er processen med at indlejre en hel pakke i en anden. Funktionerne ved transport af data håndteres af et andet program, der tager kontrollen over at få netværksdatapakken til sin destination. Der er mange software systemer til rådighed til at pakke din netværkstrafik over internettet i en tunnel. Kompleksiteten af ​​disse procedurer kan være skræmmende for en hjemmebruger. Den nemmeste, hurtigste og billigste løsning er at bruge en proxyserver. 'SSL' betyder 'Secure Socket Layer'. Dette system sikrer transmission med certifikater til godkendelse og kryptering.