Sådan sættes netværksindstillinger på et USB-flashdrev

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Højreklik på netværksikonet i systembakken, som er placeret ved siden af ​​uret på proceslinjen, og klik derefter på 'Opret forbindelse til et netværk.' Alternativt kan du åbne Netværks- og delingscenter, som er placeret i Kontrolpanel. Kontrolpanelet kan åbnes direkte fra menuen 'Start'.

2.

Klik på linket 'Opsætning af en forbindelse eller netværk', og klik derefter på 'Konfigurer en trådløs router eller adgangspunkt 'og klik på' Næste '.

3.

Klik på' Næste 'på velkomstskærmen, og lad derefter Windows automatisk scanne efter dine trådløse netværksindstillinger, som det vil ikke kunne lokalisere. Klik på 'Opret trådløse netværksindstillinger og gem til USB-flashdrev', og klik derefter på 'Næste'.

4.

Indtast det nøjagtige navn på netværket, der udsendes af routeren, Brug den samme sag i feltet 'Netværksnavn', og klik derefter på 'Næste'.

5.

Indtast det kodeord, der bruges til at logge på netværket i boks mærket 'Passphrase', og klik derefter på næste. Anbring et afkrydsningsfelt i feltet 'Vis tegn', hvis du vil vise den egentlige adgangskode, når du skriver i stedet for sikkerhedspunkterne.

6.

Vælg om du vil aktivere deling , og klik derefter på 'Næste'.

7.

Indsæt USB-flashdrevet i en åben USB-port på din computer. Tillad, at systemet genkender drevet, og vælg derefter drevet fra rullemenuen nederst til venstre i vinduet. Klik på 'Næste' for at kopiere netværksindstillingerne til USB-flashdrevet.

Tips og advarsler

  • For at konfigurere en computer skal du indsætte USB-flashdrevet ind i USB porten. Når vinduet med automatisk kørsel vises, skal du klikke på 'Wireless Network Setup Wizard' for automatisk at konfigurere computeren.
  • Windows XP, Vista og 7 indeholder en funktion, der giver dig mulighed for at oprette en trådløs netværksforbindelse ved hjælp af en USB-nøgle i stedet for at indtaste oplysningerne manuelt. Dette giver en nem måde at oprette nye computere på netværket, så de kan få adgang til routeren uden at oplyse din adgangskode til dem. Det er også nyttigt at oprette forbindelse til netværk, der ikke sender SSID'en, hvilket er navnet på netværket. Når USB-flashdrevet er indsat i en ny computer, vises en dialogboks, der indeholder muligheden for automatisk at konfigurere computeren til netværket.