Sådan slukker du Linksys WEPA Security

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel til LAN-port nr. 1 placeret på bagsiden af ​​din Linksys-router. Slut den anden ende af Ethernet-kablet til Ethernet-porten på bagsiden af ​​din computer. Hvis du bruger et skrivebord, er porten placeret på siden.

2.

Åbn en webbrowser, indtast '192.160.0.1' i webadressefeltet og tryk på 'Enter 'på dit tastatur for at indlæse login-siden til GUI'en.

3.

Indtast standard brugernavn og adgangskode til din router. Normalt, på Linksys routere, er adgangskoden og brugernavnet både 'admin'. Hvis dette ikke virker, skal du henvende routeradgangskortets websted (se Ressourcer) til standard loginoplysninger for din specifikke Linksys-routermodel.

4.

Naviger til 'Wireless' og derefter til 'Wireless Security.' Vælg 'Disabled' fra rullemenuen ud for 'Security Mode.' Klik på 'Gem indstillinger' for at fjerne WEPA-sikkerhed fra routeren.

5.

Fjern Ethernet-kablet fra computeren og fra LAN-porten på routeren.

Der er mange grunde til at deaktivere WEPA-sikkerhed på en Linksys-router. Ældre spilleudstyr kan ikke oprette forbindelse til dit trådløse netværk, fordi det ikke kan genkende WEPA. Du vil muligvis have et åbent Wi-Fi-netværk til roommates, der skal tilsluttes, når du ikke er i nærheden. Hvis du vil deaktivere WEPA-sikkerhed på din router, skal du få adgang til grafiske brugergrænseflade (GUI). GUI'en huser alle af de indstillinger, der er gemt i routerens BIOS.