Sådan testes en DNS-indgang

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start en webbrowser på din bærbare computer eller på skrivebordet. Da DNS leder en bestemt webadresse til en bestemt IP-placering, giver din internetforbindelse dig mulighed for at kontrollere, om du har en URL, der fungerer korrekt med din DNS-post.

2.

Enter Placeringen af ​​dit websted på din computer.

3.

Tryk på knappen 'Enter'. Hvis din DNS-post fungerer korrekt, kommer dit websted op på din computerskærm. Selvom DNS-posten konverterer URL'en til en IP-adresse, vises den faktiske IP-placering ikke på skærmen. Men hvis du ser din webadresse på din skærm, er DNS konfigureret korrekt.

DNS, Domain Name Server, refererer til den gruppe af servere, der forbinder en bestemt Internet Protocol-placering med sin oprindelige webadresse. Hvis f.eks. URL'en er '193.165.0.1', vises disse cifre ikke let genkendelige. Denne webadresse har også tendens til at ændre sig selv, hvis en server går til et andet sted på netværket. Men hvis cifrene i webadressen bliver forbundet med titlen på et domæne, f.eks. 'Http://www.yourdomainhere.com', kan computerbrugere hente denne webadresse eller domænetitel med mindre indsats end den aktuelle webadresse. Sørg for at teste en DNS-post for at kontrollere, at den vises online, så enhver seer kan hente den op på en computer.