Sådan Reset Linksys Standard

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find strømforsyningen helt til venstre for forbindelsespanelet på bagsiden af ​​din Linksys-router og sæt strømadapteren i den. Plug den anden ende i et stikkontakt.

2.

Find det lille reset hul mærket 'Reset' direkte til venstre for WAN-porten.

3.

Skub en lille knap eller tandstikker ind i hullet, indtil lysene på Linksys-routerens forside slukker og derefter tænder igen. Normalt tager dette 30 sekunder.

Tips og advarsler

  • Nulstilling af standardindstillingerne fjerner enhver sikkerhed, der er aktiveret på routeren. Det betyder, at alle med en trådløs computer kan oprette forbindelse til dit netværk, hvis inden for rækkevidde.
  • Når du tager en Linksys-router ud af boksen, er indstillingerne, der er gemt på det, designet til at give dig mulighed for at tilslutte det til dit netværk og få internetadgang til dit skrivebord og din bærbare computer uden problemer. Men hvis du vil sikre dit trådløse netværk eller oprette en filtrering, skal du ændre disse standardindstillinger. Heldigvis lagrer Linksys standardindstillingerne i firmwaren på enheden, så det er let at nulstille Linksys-standarderne.