Sådan bruger du en telefon med Skype

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb D-Link Skype USB Phone Adapter. Med denne enhed kan du rute din traditionelle hjemme telefonlinje og dine Skype-opkald til den samme telefon. Tilslut din telefon til USB-telefonadapteren, og tilslut din computer (via USB) og hjemme telefon.

2.

Brug USB-RJ11 Skype Adapter. Ligesom D-Link-adapteren giver denne mulighed dig mulighed for at tilslutte en almindelig telefon til både din computer og din telefonlinje. Når du kombinerer med SkypeOut, kan du foretage billige opkald til næsten ethvert land i verden.

3.

Køb Wi-Fi-telefonen til Skype af Belkin. Denne enhed er den mest bærbare, da denne telefon kun kræver en Wi-Fi-forbindelse - ingen computer er nødvendig. Du bruger Wi-Fi-telefonen til Skype, ligesom du ville bruge en mobiltelefon. Når du har oprettet din Skype-konto på telefonen, skal du vælge en kontakt eller ringe til et nummer for at oprette forbindelse.

Voice over IP (VoIP) er en teknologi, der giver dig mulighed for at foretage og modtage taleopkald via internettet, og en af ​​de mere populære VoIP-tjenester på nettet er Skype. Populariteten af ​​Skype har fået mange teknologibedrifter til at skabe tilbehør, der er kompatible med Skype-tjenesten, herunder USB-til-telefon-adaptere og Skype Wi-Fi-telefoner. Disse giver dig mulighed for at bruge Skype-tjenesten på en normal telefon.