Sådan får du adgang til Wi-Fi Hotspots

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd for din trådløse netværkskort. De fleste nyere bærbare computere har et trådløst netværkskort indbygget. Nogle bærbare computere har en switch, der tænder adapteren. Se efter det på siderne eller oven på din computers tastatur. Hvis du har en stationær computer med en trådløst netværkskort installeret, behøver du ikke tænde for adapteren.

2. < / p>

Få så tæt på WiFi-hotspotet som muligt. Sørg for, at din computer får et stærkt signal fra hotspotet. Ellers kan du, selvom du har adgang til hotspots websider, åbne langsomt, hvis det overhovedet.Hvis du nærmer dig et bibliotek, kan du få et signal udefra, men signalet bliver stærkere inde i biblioteket. Se på netværksikonet i din proceslinje. Det skal ligne to computere. Hold det over med musen. Hvis der står 'Der er ingen tilgængelige netværk', er du ikke tæt nok på hotspots. Flyt tættere til meddelelsen siger 'Netværk er tilgængelige.'

3.

Klik på ' Opret forbindelse til et tilgængeligt netværk. 'Du kan se en liste over trådløse netværk, der er i nærheden. Mange hotspot-netværk er usikrede, hvilket betyder at du ikke behøver et login eller en adgangskode for at oprette forbindelse til dem. Søg efter det usikrede netværk på listen. Klik på det og klik på 'Connect.' Du skal være forbundet til internettet inden for få sekunder. < / p> Et Wi-Fi-hotspot er et websted, der tilbyder internetadgang over et trådløst netværk. Hotspots findes normalt i biblioteker, restauranter, cafeer, boghandlere og universitetscampusbygninger, men de kan også være tilgængelige på kommercielle fly. Du kan oprette forbindelse til internettet i hverdagens steder, du besøger, men hvis du ikke har adgang til hotspotet, kan du ikke surfe på internettet.