Sådan laver du en laptop WiFi Capable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installationsdisken for den trådløse adapter i bærbarens diskdrev. Et installationsprogram starter.

2.

Klik på 'Næste' for at navigere gennem installationsprogrammet. Klik på for at ændre det sted, hvor du vil installere driveren, og klik derefter på 'Næste'. Når programmet er færdigt, skal du klikke på 'Afslut'. For nogle producenter kan du skal fortsætte til trin 3, inden du når skærmen med knappen 'Finish'.

3.

Indsæt den trådløse adapter i PCMCIA- eller ExpressCard-slot på din bærbare computer. fjern plastikholderen ved at trykke i håndtaget ved siden af ​​kortpladsen og derefter slippe den ud. Dette vil gøre håndtaget stikket ud. Skub håndtaget ind for at sprænge plastpladeholderen, og træk det væk fra den bærbare computer for at fjerne det.

4.

Klik på indstillingen for at installere hardwareen automatisk, når guiden til ny hardwareinstallation vises, og klik derefter på 'Næste'. Når Windows installerer driveren, klikker k 'Afslut.'

For at gøre en bærbar WiFi WiFi stand, hvis den ikke har et trådløst kort, der allerede er installeret, skal du tilføje en trådløs adapter. Den trådløse adapter går ind i PCMCIA eller ExpressCard slot på din computer. Både PCMCIA og ExpressCard er ekspansionsspor, men ExpressCard er en nyere standard sammenlignet med PCMCIA og er ikke så bred. Tjek din brugervejledning for at se, hvilken standard din computer bruger.