Sådan opretter du en jobwebsted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Bestem, om du vil oprette dit jobwebsted alene eller hvis du vil ansætte en hjemmesideudvikler. Oprettelse af et websted alene vil være mere omkostningseffektivt, men det kræver mere tid at afslutte. At ansætte en udvikler til at udføre jobbet vil koste mere, men kan spare dig tid til sidst.

2.

Forskningsdomænenavne. Du kan have et domænenavn i tankerne, men du skal bekræfte, at navnet ikke allerede er taget. Når du har fundet et domænenavn, kan du købe det via et websted Godaddy.com. Sørg for, når du undersøger et domænenavn, der den indeholder et eller flere søgeord, der gør det muligt for jobsøgende at finde dit websted nemt ved hjælp af en af ​​de populære søgemaskiner.

3.

Vælg et tema eller en baggrund for dit websted. kan købe et tema, have et tema designet eller vælge en gratis, som et Word Press-baseret tema. Du vil have et tema, der er blidt i øjnene, let at navigere og giver kunden hvad de leder efter, hvad enten arbejdsgiver eller jobsøgende.

4.

Opsæt back-end på dit websted, så du har de rigtige kategorier og strukturer.

5. < / p>

Bestem strukturen på dine webstedsindlæg. Du kan vælge en forumstil eller en regelmæssig blogpostestil. Hvis du bruger en forumstil, skal du finde et program, der giver dig mulighed for at oprette forskellige dele af conte nt til din hjemmeside. Hvis du vælger en blog style post, begynder du blot at tilføje nye indlæg, der annoncerer nylige jobåbninger.For at opretholde en organiseret hjemmeside skal du arrangere dine indlæg efter sted. For et nationalt jobbræt, sørg for at jobannoncer er oprettet af staten. Hvis du laver et lokalt jobbræt, skal du arrangere indlæg efter by. Dette vil holde dit websted rent og nemt at navigere.

6.

Tilføj nye jobindlæg regelmæssigt for at holde dit websted aktuelt.

Søgning efter et job online har næsten helt erstattet prøvelsen af ​​at gå fra virksomhed til virksomhed, der anmoder om applikationer. Emailing genoptages og reagerer på online jobannoncer er et færdighedssæt, som jobsøgende på dagens marked skal erhverve. Oprettelse af et jobwebsted er en positiv måde at hjælpe med at imødekomme kravene hos arbejdsgivere, der skal udfylde åbne stillinger og potentielle medarbejdere, der er søger jobs.