Sådan opsættes en computer til trådløst system ved hjælp af Comcast Cable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din computer. Sluk alle applikationer. Tilslut den rektangulære USB-stikledning til din computer. Sæt den kvadratiske USB-stikledning i dit kabelmodem. Comcast vil kun fungere med nogle få modem. Du skal muligvis leje et kompatibelt modem fra Comcast.

2.

Slut netledningen til modemet og sæt det i en stikkontakt. Tænd for kabelmodemet. Din computer kan automatisk registrere den nye enhed.

3.

Installer Comcast-tjenesten ved hjælp af installationsdisken. Sæt installationsdisken i din computer og følg vejledningen på skærmen. Genstart din maskine.

4.

Gør din forbindelse trådløs. Træk den rektangulære ledning ud af din computer og sæt den i en trådløs adapter. Sæt konfigurationsdisken fra dit trådløse kort ind i din computer. Kør disken og følg alle instruktioner på skærmen. Du bliver nødt til at navngive dit nye netværk og indsætte et kodeord. Du har trådløs adgang til din Comcast Internet-tjeneste inden for rækkevidden af ​​din trådløse adapter.

Comcast tilbyder højhastigheds-internet service som et selvstændigt produkt eller som en del af et bundt. De vil hjælpe dig med at oprette din internetforbindelse til kabel, men de vil ikke hjælpe dig med din trådløse installation. De opkræver et installationsgebyr. Hvis du har nogle grundlæggende computerviden, kan du undgå gebyret og selv installere trådløs internetforbindelse. På denne måde vil du være i stand til at få adgang til Comcast Internet trådløst omkring dit hjem.