Sådan tilføjes en anden computer med AT u0026 T DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Installer et trådløst modem / router enhed. Modemet og routeren kan være separate stykker, eller et kombinationsmodem og en router kan bruges. AT u0026 T kræver, at brugeren køber enheden enten hos dem eller fra deltagende forhandlere. Installer modemet på hovedcomputeren i hjemmet efter producentens instruktioner.

2.

Konfigurer netværket til den anden computer. Hvis den anden computer er en stationær personlig computer, sørg for at et Ethernet-netværkskort er installeret på det. Størstedelen af ​​stationære computere, der er fremstillet i de sidste fem år, har indbyggede Ethernet-kort, men hvis pc'en er ældre, kan det være nødvendigt at installere en adapter. til modemet skal der også installeres et netværksknap. Dette er en lille kasse, der tilsluttes Ethernet-kortet og 'taler' til modemet, hvilket tillader internetadgang.


< br /> Hvis den anden computer er en bærbar computer, er et trådløst Ethernet-kort typisk indbygget. Klik på netværksikonet nederst til højre på skærmen ved siden af ​​volumenkontrollen. Dette vil frembringe en liste over tilgængelige netværk. hjemmenetværk skal være på listen med navnet, der gives til netværket under opsætningen. Dobbeltklik på netværksnavnet og den bærbare computer ld tilslutte. Efter tilslutning vil en pop op-skærm spørge, om den nyoprettede forbindelse er offentlig, arbejde eller hjemme. Vælg 'Hjem' og tryk på 'OK'.

3.

Indstil sikkerhedsprotokollerne. Log på modem / routerens websted og følg retningen for at oprette en sikret forbindelse. Dette forhindrer andre uden for hjemmenetværket fra at 'pochere' internetadgang. Det forhindrer også en person i at logge på netværket og muligvis stjæle information. < / p>

Tips og advarsler

  • For at sikre mindre problemer under opsætningen skal du sørge for, at ethvert eksternt Ethernet- eller trådløst hub er kompatibelt med modem / routerenheden.
  • Kontakt AT u0026 T og anmode om et selvinstallationssæt. Dette er ikke nødvendigt, men det er lettere at konfigurere flere computere.
  • Sørg for, at det købte modem / router er kompatibelt med AT u0026 amp; T DSL service. Hvis et modem ikke er kompatibelt, kan det stadig fungere, men AT u0026 T kan ikke fejle eventuelle problemer, der måtte opstå.
  • Der var en tid, hvor hvert hjem havde en computer, hvilket betød, at modemmet kunne tilslutte sig direkte til computeren og tilbyde internetadgang. I det 21. århundrede har de fleste boliger dog mere end en computer, hvilket betyder at to eller flere computere måske vil have adgang til internettet på samme tid. Konfiguration af to eller flere computere til deling af en AT u0026 T-DSL-linje tager noget tid foran, men når de først er konfigureret og konfigureret, vil alle computere i netværket få adgang til internettet.