Standard Burial Depth for Fiber Optic Cable

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Fryse linje begravelser

Begravelsen af ​​fiberoptisk kabel skal tage hensyn til klimaet. Hvis jorden forventes at fryse i længere tid, er det vigtigt at begrave kablet mindst 30 inches under jorden. Dette vil placere kablet under frostlinjen eller frostlinjen på jorden.

Fryse Line Begravelsessikkerhed

For at forhindre, at kablet bliver beskadiget, når det er begravet under fryselinien, skal det omgives med sand. Dette forhindrer, at 'sten, der bevæger sig vandret og lodret på grund af frysetrykket, skubber mod kablet og forårsager støt og små tab i signalstyrke', ifølge hjemmesiden EC u0026 M.

Roadway Crossing Burial

Roadway krydsninger vil have brug for en dybere standard begravelsesdybde for fiberoptisk kabel. Den anbefalede kabeldræbningsdybde er i dette tilfælde 42 tommer. Alle kabelbegravelser uanset dybden, vil blive markeret med et farvestrålende bånd. Denne advarselsmarkør vil blive begravet en fod over kablet, foreslår hjemmesiden Inform IT. Standardgravet for fiberoptiske kabler kan variere afhængigt af typografi såvel som de lokale forhold. For eksempel, hvis kablet begraves omkring vejkrydsninger, dræningsgrave eller undervejs, som ikke er færdige, kan begravelsesdybden variere mellem standarddybden på 30 inches til 42 inches.