Sådan Port Forward på Netgear DG834G

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Besøg '192.168.0.1' på din pcs webbrowser.

2.

Indtast dit Netgear-enhedens brugernavn og adgangskode. Hvis dette er din første gang, skal du indtaste 'admin' for brugernavnet og 'adgangskoden' for adgangskoden.

3.

Klik på 'Sikkerhed' i menuen, der vises, Klik derefter på 'Regler'.

Klik på 'Tilføj' i enten indgående eller udgående regelafsnit, alt efter om du har brug for programmet til at sende eller modtage data (se din programmets brugervejledning til at bestemme, hvad du skal gøre).

5.

Indtast din computers IP-adresse i indstillingen Send til LAN-server, og angiv derefter ' log 'indstilling til' Til '. Klik på 'Anvend' for at gemme din regel.

6.

Klik på afsnittet 'Tjenester' på siden Sikkerhed, og klik derefter på 'Tilføj en tilpasset tjeneste.'

7.

Indtast et navn til din tjeneste på det websted, der vises. Vælg 'Begge' i feltet Service Type, medmindre du ved, at du ellers gør det.

8.

Indtast de laveste og højeste porte til dit program eller enheden i vejledningen. Tjek dit program eller enhedens manual for de specifikke porte, der skal videresendes, og klik derefter på 'Anvend'.

Tips og advarsler

  • Du må muligvis gentage disse trin flere gange, hvis programmet eller enheden kræver flere indgående eller udgående porte.
  • Routere har 65.535 tilgængelige porte til brug. Når du opsætter software eller enheder til at forbinde via en Netgear-router til internettet, skal du tildele de specifikke porte via routeren. Processen med tildeling af disse porte er kendt som port forwarding. Routeren videresender oplysninger, der kommer fra havne gennem den indbyggede firewall, som enten går til eller kommer fra internettet afhængigt af opsætningen.