Sådan deler du medier mellem to computere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gem eller kopier alt mediet til en central placering. Dette kan være på et netværksdrev eller delt drev. Højreklik på en mappe på din computer, vælg fanen 'Deling' og vælg for at dele mappen på netværket.

2.

Åbn en medieafspiller på hver computer for at afspille filer. Hvis mediet er ubeskyttet, vil du kunne afspille filerne på hver computer.

3.

Gør licenser tilgængelige på den anden computer. Hvis mediet er beskyttet som med iTunes-filer, skal du godkende den anden computer. I iTunes på den anden computer skal du logge ind på din konto og vælge muligheden for at 'Tillad denne computer.' Andre beskyttede filtyper skal muligvis konverteres til MP3 eller brændes til en cd og derefter rives som MP3-filer for at kunne dele dem.

Med fremkomsten af ​​MP3'en som et åbent filformat begyndte brugerne at lytte til musik mere på computeren, så de gjorde på radioen. Nu bliver flere medier tilgængelige i digitale formater, herunder film, tv-shows og bøger. Chancerne er, at du ikke bare har en computer, du vil se alle disse medier på, du vil bruge mere end bare den pc, hvor du oprindeligt hentede filerne. Deling af medier som dette er relativt ligetil.