Sådan får du adgang til NETGEAR-routere

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser.

2.

Indtast routerens IP-adresse i browserens adresselinje og tryk på ' Gå ind.' Standard IP-adresser til NETGEAR-routere er http://192.168.0.1 og http://192.168.1.1. En popup vises, der beder om et brugernavn og adgangskode, når du indtaster den korrekte IP-adresse. Prøv http://192.168.0.1, og hvis popupen ikke vises, brug http://192.168.1.1.

3.

Indtast routerns brugernavn og kodeord og klik på 'Ok'. Hvis du aldrig har konfigureret router sikkerhed i fortiden, skal du bruge standard brugernavn og adgangskode (administrator og adgangskode) og derefter klikke på 'Ok'. Din browser får adgang til routerns administrationspanel.

Tips og advarsler

  • Når du har fået adgang til din NETGEAR-routerens administrationspanel, kan du ændre indstillinger som trådløs sikkerhed. NETGEAR anbefaler, at brugerne sikrer trådløse forbindelser med WPA / WPA2 (Se ressourcer.).
  • Hvis du foretager ændringer i din router s indstillinger, skal du sørge for at gemme ændringerne, inden du forlader administrationspanelet, eller indstillingerne træder ikke i kraft.
  • Routere er computernetværk enheder, der accepterer en indgående internetforbindelse og sender eller ruter data til computere, der er tilsluttet routeren. Routere kan tillade flere computere at oprette forbindelse til internettet via en enkelt internetforbindelse. Trådløse routere tillader mange computere i et lokalt område at få adgang til internettet uden brug af ledninger. Routere har administrative installationspaneler, der kan åbnes for at konfigurere routerindstillinger. NETGEAR er et populært router mærke.