Sådan læses e-mail beskeder

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sorter e-mails efter kategori. At sende e-mails med lignende emner i grupper vil gøre det nemmere at læse dem og give dig en bedre ide om, hvordan du sammenligner e-mails.

2.

Læs emails i bunker. Læs ikke hver ny e-mail, så snart den kommer. I stedet skal du tillade indbakken at fylde op med en masse e-mails, så læs dem gennem en session eller flere lange sessioner, hvis der er et stort antal e-mails.

3.

p> Approach e-mails med en skeptisk og kritisk holdning. Du skal analysere hver e-mail, og for at gøre det nøjagtigt skal du forblive neutral og få afsenderen til at bevise sine point og forslag til dig.

4.

Sæt filtre på din email for at undgå spam og uønskede meddelelser. Dette vil medvirke til at reducere det samlede volumen.

Mange job kræver i dag, at du læser stort antal e-mails dagligt. For nogle stillinger er disse e-mails potentielle kunder, der skal sorteres igennem. For andre er disse e-mails kunder, der skal besvares. At lære at effektivt læse disse emails er afgørende, da det vil sikre, at du nærmer dig opgaven på den rigtige måde og vær så produktiv som muligt.