Sådan opretter du et fjernadgangsnetværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' og klik derefter på 'Kontrolpanel.' Klik på linket 'System og sikkerhed'. Klik på 'Tillad fjernadgang' under System. Adgang til disse indstillinger kræver, at du har administratorrettigheder.

2.

Klik på 'Tillad kun forbindelser fra computere, der kører fjernbetjening med netværksniveauautentificering (mere sikker)' afsnittet Fjernskrivebord. Klik på knappen 'Anvend' for at bekræfte valget.

3.

Klik på knappen 'Vælg brugere', og klik derefter på knappen 'Tilføj'. Vinduet Vælg brugere vises på skærmen.

4.

Klik på knappen 'Avanceret', og klik derefter på knappen 'Find nu' for at vælge de brugere, der har adgang til fjernbetjeningen Desktop. Klik på brugerne og klik derefter på knappen 'OK'.

5.

Klik på knappen 'OK' i hver dialogboks for at afslutte.

Tips og advarsler

  • Hvis du tilslutter en computer, der ikke understøtter Niveauværktgodkendelse, skal du klikke på 'Tillad forbindelser fra computere, der kører en version af fjernbetjeningen (mindre sikker)'. > Et fjernadgangsnetværk giver brugeren mulighed for at oprette forbindelse til flere computere samtidig. Dette giver en bruger mulighed for at køre det samme program eller installere vigtig software på alle tilgængelige computere, i stedet for at gennemgå hver enkelt separat. Brugeren kan også gerne dele filer og mapper til en anden bruger, og ved at gøre det vil du spare værdifuld tid til visning på den lokale skærm i stedet for at overføre filen på tværs af computerens netværk.