Sådan opsættes du trådløst med Microsoft Millennium

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb en router og en trådløs adapter. En trådløs adapter gør det muligt for computeren at modtage et trådløst signal.

2.

Afbryd modemet fra stikkontakten. Sluk for alle computere, der er tilsluttet modemet.

3.

Slut modemet til routeren med en Ethernet-kabel. Vælg routerporten kaldet Internet, WAN og WLAN. Pas på at undgå at banke ledninger løs på modemet. Tilslut routeren til modemet med en anden Ethernet-kabel. Denne ledning fjernes i slutningen af ​​installationen af ​​det trådløse netværk

4.

Tilslut modemet. Vent til forbindelsen. Tilslut routeren. Det er vigtigt at koble modemet, routeren og computeren sammen i den rigtige rækkefølge. Vent på, at hvert stykke forbinder signalet, før du fortsætter til næste. Lysene på modemet og routeren ændres for at indikere forbindelsen.

5.

Se i brugervejledningen til webadressen på routers installationswebsted. Det varierer efter mærke. Find router administrativ adgangskode, som du skal indtaste, når du konfigurerer routeren. Mange mærker bruger 'Admin' i enten brugernavnet eller adgangskoden.

6.

Tænd for din computer. Åbn en browser som Internet Explorer eller Firefox. Indtast adressen i adresselinjen. Tryk på Enter på tastaturet.

7.

Konfigurer din router ved at indtaste et trådløst netværk, der også kaldes et SSID, og ​​indtast et routernavn. Skift din sikkerhedsfunktion under Wireless til WEP eller WPA. Opsæt en routeradgangskode og indtast igen for at bekræfte. Klik på 'Gem indstillinger', før du navigerer væk fra hver side.

8.

Luk browseren og installer den trådløse adapter. Fjern Ethernet-ledningen, og forbind routeren til computeren.

Omkring hvert tredje år opretter Microsoft en opdateret version af sit klassiske Windows-operativsystem. Windows Millennium eller ME, var det nye tilbud til det nye årtusinde i 2000. Selvom Microsoft har udgivet mere end tre operativsystemer siden da, kan ME stadig fungere med dagens hardware, herunder trådløse routere.