Sådan opsættes et kodeord i Netgear

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser. Skriv '192.168.1.1' i browserens adressetekst. Tryk på 'Enter.' Dette fører dig til routerens loginskærm.

2.

Indtast 'admin 'for brugernavnet og' adgangskoden 'for standardadgangskoden. Dette er standardoplysningerne, der bringer dig til routerens hovedkonsol.

3.

Klik på knappen 'Indstil kodeord' i afsnittet 'Vedligeholdelse' i konsollen. 'adgangskode' for den nuværende adgangskode, og indtast en ny brugerdefineret adgangskode. Indtast den nye adgangskode en gang i bekræftelses tekstboksen.

4.

Klik på 'Anvend' for at gem de nye adgangskodeindstillinger. Næste gang du logger ind på routeren, er din nye adgangskode påkrævet.

Netgear routere er fremstillet med en standard administrator adgangskode. Denne standardadgangskode er veldokumenteret, så det anbefales, at brugerne ændrer Netgear-adgangskoden for at undgå uautoriseret adgang. Uautoriseret adgang til Netgear-routeren kan føre til hackere, der får adgang til dit interne netværk, hvilket kan føre til stjålne private data. Netgear-administratorkonsollen indeholder et værktøj, der gør det muligt hurtigt at ændre standardadgangskoden.