Sådan sender du store 1 GB-filer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Filoverførselstjeneste

Vælg en internetbaseret filoverførselstjeneste. Disse typer af leverandører er ret rigelige online. Mange tilbyder en mulighed for at sende filer gratis. Eksempler på disse tjenester omfatter DropSend, som tillader overførsel af filer på op til 2 GB og SendThisFile, der ikke pålægger en øvre grænse for filstørrelsen, men erkender, at det tilladte beløb i overførslen kan begrænses til 2 GB af browseren.

Upload filen

Udfør de nødvendige trin for at sende vedhæftet fil gennem den valgte tjeneste. Dette kan omfatte registrering af en gratis konto eller blot at uploade filen til filoverførselsleverandørens server. Bemærk placeringen af ​​filen online - dette vil blive leveret i din browser eller via din email. Husk også, at online lagring af din fil er midlertidig, og derfor sender det til en anden person en rettidig udførelse af trin 3.

Forward File Link

Send et link til filen download til din ønskede modtager. Sørg for at forklare at fillagringen er midlertidig, og at hun skal downloade den inden for 3 til 7 dage (dette afhænger af lagringstiden fra tjenesten). At sende store filer via internettet kan virke vanskelig, da de fleste e-mail-tjenester pålægger en øvre grænse for vedhæftede filer. Der er dog løsninger på problemet med store filoverførsler, der ikke indebærer særlig software som FTP-klienter.