Sådan udskriver du fra en bærbar pc til en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Del din printer på netværket. Klik på 'Start' menuen i Windows på din pc og gå til undermenuen 'Printere og faxer'. Her skal du finde den printer, du lige har installeret, og højreklik på ikonet der repræsenterer det. Klik på fanen deling i menuen, der vises. Klik på knappen 'del denne printer'. Nedenfor skal du vælge et navn til den printer, der vises på netværket. Dette navn kan ikke være det samme navn som enhver anden hardware på netværket. Når du har indtastet navnet, skal du klikke på 'Anvend' og derefter 'OK' knappen.

2.

Kom på din bærbare computer. Sørg for, at den er tilsluttet det samme netværk som pc'en.

3.

Klik på 'Start' menuen, derefter 'Kontrolpanel' og derefter 'Printere og andet Hardware '. Fra denne menu skal du klikke på 'Tilføj en printer'. Installationsguiden kommer op. Når det er tilfældet, skal du vælge 'en netværksprinter eller en printer, der er knyttet til en anden computer.'

4.

Klik på 'Næste' på den næste skærm for at søge efter en printer. En liste over de tilgængelige printere vil dukke op. Vælg den printer, du lige har tilføjet til netværket fra din pc, og klik på 'Næste'. Printeren vil nu være en af ​​de tilgængelige printere, du kan bruge, når du udskriver.

Tips og advarsler

  • Alle, der har adgang til dit netværk, vil kunne se og brug printeren. Sørg for, at dit netværk er sikret for at sikre, at ingen vil kunne bruge din printer uden din tilladelse.
  • Det er et fælles dilemma. Du har en fil på din bærbare computer, som du skal udskrive, men den bærbare computer er ikke tilsluttet en printer. Du har en pc tilsluttet en printer, men du har ikke tid eller midler til at overføre filen fra den bærbare computer til pc'en. Heldigvis kan du med de rette trin og et hjemmenetværk udskrive en fil fra en bærbar pc til en pc. Når du er færdig med opsætningen, vil du være i stand til at udskrive filer trådløst fra hvor som helst i dit hjem ved hjælp af din bærbare computer.