Trådløse udskrivningsproblemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Mange fordele kommer fra at have en trådløs printer. Det kan netværkes, så du kan udskrive fra din computer hvor som helst i huset. Flere computerbrugere i huset kan sende de oplysninger, der skal udskrives til den trådløse printer uden at skulle koble nogen ledninger op til den. Til tider kan trådløse printere imidlertid komme i problemer.

Formatering

Trådløse printere er nogle gange muligvis ikke kompatible med den computer, som du arbejder med. Dette skyldes formateringen af ​​din printer eller endog undertiden på grund af formateringen på din computer. I mange tilfælde er driveren muligvis ikke installeret korrekt, hvilket ikke forårsager kommunikation fra computer til printer.

Løs forbindelse

Selvom computeren ikke skal forbindes direkte til printeren, skal andre stik være tilsluttet. Det er let, at printertilslutningen bliver slået fra, og at printeren ikke modtager meddelelsen om, at et udskriftsjob venter. Nogle gange kan blækpatronen heller ikke være tilsluttet eller installeret korrekt, hvilket forårsager, at printeren holder op eller ikke fungerer overhovedet. I dette tilfælde skal du typisk modtage en advarsel eller bemærke, at dette er tilfældet.

Mekaniske problemer

I mange tilfælde er et problem med den trådløse printer en mekanisk. Kontroller, at der ikke er papirstop, eller at blækpatronen ikke er standset. Du kan muligvis udskifte en brudt del inde i printeren.

Drivers

I nogle tilfælde er driveren, der blev installeret, blevet forældet, da nye printere kommer ud. Tjek din fabrikants hjemmeside for at se, om der findes nye drivere til din specifikke model af computer. Dette kan hjælpe med printere, der synes at være udskrivning i den forkerte skrifttype eller med et andet layout end du bad om.