Kan du faxe fra DSL?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Linjefiltre

Fordi en DSL-linje fungerer med en anden frekvens end det analoge kredsløb, kan det introducere linjestøj, der forstyrrer analog stemme- og datatrafik. For at modvirke dette skal der placeres et liniefilter mellem alle analoge enheder og telefonlinjen. Dette filter fjerner signalstøj, der genereres af DSL-forbindelsen, og tillader analoge enheder at fungere som om DSL-linjen ikke eksisterede. Ved hjælp af denne metode bliver faxning meget enkel, der fungerer præcis som på en normal telefonlinje.

Voice over IP

En anden metode til brug --- især hvis din DSL-linje ikke er bundtet med analog service --- er at forbinde en faxmaskine til en af ​​de analoge porte på en VoIP-telefonadapter. Check med din VoIP-udbyder Først, mange af disse tjenester understøtter ikke faxing. De der normalt opkræver et ekstra gebyr for brug af en faxmaskine.

E-mail til faxtjenester

Mange virksomheder leverer tjenester, der giver brugerne mulighed for at sende en e-mail til en særlig e-mail-adresse Denne særlige adresse konverterer e-mailen til et faxsignal og sender det til det angivne nummer. Disse tjenester opkræver normalt et mindre gebyr pr. fax eller et månedligt gebyr. Der er gratis alternativer, men de er normalt begrænset på en eller anden måde, såsom antal sider i en enkelt fax eller et antal faxer sendt på en enkelt dag. En faxmaskine kan interagere med en DSL-linje på en af ​​to måder. Det kan bruge et liniefilter og løbe over det analoge telefonkredsløb, ignorerer DSL-linjen helt, eller den kan sluttes til en VoIP (voice over Internet protocol) -interface.