Sådan åbnes downloads på min desktop-Mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start Safari-browseren ved at dobbeltklikke på ikonet inde i mappen 'Programmer'. Vælg 'Preferences' i rullemenuen 'Safari' øverst til venstre på skærmen. Klik på fanen Generelt i øverste venstre hjørne af vinduet, der vises.

2.

Find fanen 'Gem downloadede filer til'. Noter navnet på mappen i rullemenuen ud for fanen - dette kan være 'Downloads', hvis standard gem lokalisering er i kraft eller en anden mappe på Macs harddisk. Luk vinduet ved at klikke på den røde knap i øverste venstre hjørne.

3.

Klik en gang på skrivebordet. Vælg 'Nyt Finder Window' for at hente et vindue på skrivebordet. Navnet på den mappe, hvor de downloadede filer holdes i Spotlight-hjælpeprogrammet 's' Søg '-feltet i øverste højre hjørne af vinduet. Vent som filer og mapper vises i kolonnen under tekstfeltet 'Søg'.

4.

Dobbeltklik på navnet på den mappe, hvor de downloadede filer holdes. De hentede filer inde i mappen vises nu i kolonnen.

5.

Dobbeltklik på den downloadede fil, du vil åbne, eller træk den fra vinduet til skrivebordet og dobbeltklik derefter på det.

Safari-browseren er inkluderet gratis med Macs OS X-operativsystem. Filer, der downloades til Macs harddisk fra Safari, deponerer sig selv inde i en mappe. Placeringen af ​​download-mappen er som standard indstillet, men du kan ændre den. For at finde en downloadet fil kan du bruge Spotlight-programmet, der er indbygget i din Macs OS X-operativsystem.