Sådan downloades YouTube-film til en Mac

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Download YouTube-film med MEDIA-CONVERT

1.

Gå til YouTube. Klik på den YouTube-film, du vil downloade. Klik i adresselinjen øverst i browseren. Kopier YouTube-filmens webadresse ved at trykke på 'Kommando + C'.

2.

Gå til en online videotjenestewebsted, f.eks. Den gratis MEDIA-CONVERT-hjemmeside. Klik på knappen 'Konvertering fra URL' øverst på websiden. Klik i tekstfeltet 'Fil' under 'Konvertering fra URL'. Tryk på 'Kommando + V' for at indsætte YouTube-filmens webadresse i feltet.

3.

Vælg 'Flash Video' fra rullemenuen 'Input Format' til højre for fanen 'File'. Vælg 'MPEG-4' fra rullemenuen 'Output Format' under fanen 'File'. Klik på 'OK' -knappen til højre for 'Output Format'.

4.

Vent som en fremdriftslinje på den webside, der har dukket op, udfyldes fra venstre mod højre. Klik på knappen 'Næste', når statuslinjen er fuldstændig udfyldt.

5.

Klik på linket 'Download' på den nye webside. Omdøb YouTube-filmen om ønsket i kolonnen 'Navn' øverst i vinduet, der vises. Vælg 'Desktop' fra rullemenuen 'Locations' i midten af ​​vinduet. Klik på knappen 'Gem' nederst i vinduet.

Download YouTube Movie Med mediekonverter

1.

Gå til en online videotjenestewebsted, for eksempel webstedet for fri medieomformeren. Klik på knappen 'Gennemse YouTube' på websiden for at gå til en ny webside.

2.

Indtast navnet på den YouTube-film, du vil downloade i teksten fil under 'Tilføj din fil (er) til køen' fanen. Klik på knappen 'Søg' under tekstfeltet.

3.

Dobbeltklik på YouTube-film fra listen over valg, der præsenteres under knappen 'Søg' for at gå til en ny webside.

4.

Vælg 'MPEG-4 / MP4' fra rullemenuen 'Filformat' på websiden. Klik på knappen 'Gennemse' ved siden af ​​fanen 'Output File' på websiden. Naviger i det vindue, der vises på skrivebordet. Klik på knappen 'Åbn' i vinduet for at vende tilbage til websiden.

5.

Klik på knappen 'Start' for at starte konverteringen og gemmen af ​​YouTube-filmen. Klik på knappen 'Udført' i bekræftelsesvinduet, når det vises.

Download YouTube-film med GAZZUMP

1.

Gå til YouTube. Klik på den YouTube-film, du vil downloade. Klik i adresselinjen øverst i browseren. Kopier YouTube-filmens webadresse ved at trykke på 'Command + C'.

2.

Gå til en online videotjenestewebsted, for eksempel den gratis GAZZUMP-hjemmeside. 'Indtast en URL for at hente og downloade data fra tekstfeltet på websiden.' Tryk på 'Kommando + V' for at indsætte YouTube-filmens webadresse i tekstfeltet.

3.

Klik på knappen 'Download' til højre for tekstfeltet.

4.

Vælg 'MP4' fra rullemenuen 'Format' der er kommet under tekstfeltet.

5.

Klik på linket 'Download til', der vises, når YouTube-filmen er blevet kopieret og konverteret. Naviger til skrivebordet i det vindue, der vises. Klik på 'Gem' -knappen nederst i vinduet.

Tips og advarsler

  • Brug ikke webstedet for online video-tjeneste med en YouTube-film, der har en ophavsret knyttet til den.
  • For at downloade en YouTube-film skal du bruge en online videotjenestewebsted. Der er et antal af disse hjemmesider, der kan fås uden omkostninger. Mange online-videotjenestewebsteder vil endda konvertere YouTube-videoen til et format, der er mere kompatibelt med Mac-computere.